Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2022 Брой 49 (20 декември 2022) Думи за „държавната измяна и нацоналното предателство“?

Думи за „държавната измяна и нацоналното предателство“?

Е-поща Печат PDF

Вчера прокуратурата реши да се вкопчи в люта битка с „националните предатели“, нахвърляйки се върху групата „паравоенни от Варна“. Тъй като това се случва само седмица след „осуетяването на опит за държавен преврат в Германия“ и разбиването на организацията Райхсбюргер, „изповядваща идеите на крайната десница“, средностатистическият и средноинтелигентен българин няма как да не съпостави двете „акции“. И да не си даде сметка, че те представляват инсценировки, преследващи четири основни цели:

1. Шантаж и терор над европейското общество в чувствителни за НАТО и САЩ пунктове - Германия, най-развитата страна в ЕС - и България, външна граница на ЕС, предвидена за бъдеща фронтова държава.

2. Прикриване на истинските национални изменници - овластените политически „елити“ в страните-членки на ЕС и опит да се покаже, че съдебната власт в тях „не бездейства“.

3. Отклоняване на общественото внимание от действителните страховити проблеми на европейските народи - съзнателното разрушаване на техните икономики и последствията от това за гражданите.

Отклоняването става както с битови случки, преекспонирани от медиите, така и със зрелищни полицейски акции срещу призрачен „военизиран противник“.

4. Опит в „противодържавната дейност“ на призрачните „превратаджии“ да бъде намесена Русия, вечно заподозреният „подстрекател“ на всякакви „конспиративни действия“ в Европа. Клеветническата кампания се реализира с подли недомлъвки и подмятания, защото няма никакви данни за „руска следа“ в организацията и действията на въпросните групи.

Едно е ясно обаче: глобалистите са в паника, чувстват, че губят терен и прибягват до стария си метод - терора. Щом няма да е ковид, ваксина и маска-намордник, ще е преследване за „противодържавна дейност“. На мисълта и словото трябва да бъде наложена брутална цензура. Тази, с която българските евроатлантически еничари се опитаха да ни смажат веднага след началото на СВО в Украйна. Спомнете си „Отвореното писмо“ от 5 март 2022 г. до Кирил Петков, тогава министър-председател на републиката и до ръководствата на всички власти в България, подписано от най-отявлените евроатлантически храненици - Калин Манолов, Огнян Минчев, Тодор Тагарев и пр., и пр. С този отвратителен пасквил те предлагаха инакомислещите да бъдат инквизирани чрез цензура, забрана за покана в медиите, а се намекваше и за други методи за разправа с тях. Разнасяха се списъци на забранени за публикации автори. Тези автори трябваше да бъдат „респектирани“, сиреч - заплашени. Откровено се изискваше тотално фалшифициране на българската история - досегашното соросоидно прекрояване на историческата правда в учебните програми се струваше незадоволително на тези черносотници.

Забравихме ли този крещящ документ на националната измяна? Трябва по-често да го препрочитаме. Всъщност императивните „предложения“ в този пасквил почти изцяло вече се реализира. Макар и не на сто процента, както изискваха глобалните инквизитори.

Не съзирате ли нищо осъдително в тази официализирана бушуваща средновековна цензура, която „скопява“ българския национален дух, г-н Гешев? Задавам Ви този въпрос, защото е безсмислено да Ви питам дали виждате държавна измяна в действията на Луканов, Костов, Доган, Станишев, Сакскобургготски, Борисов, Петков! Според Вас чудовищното ограбване на страната, продажбата на националния суверенитет и геноцидът над българския народ, не са ли „противодържавна дейност“? Г-н „Майната му на православието“, който се беше запретнал да скопява българския лъв, също ли не е национален предател, според Вашето просветено съзнание? Сганта, която закопа България, не е ли престъпна терористична група, по мнението на българската - не безока, а безочлива Темида?!

Вие виждате терористи и национални изменници в групата от Варна. Но кого  са ограбили тези хора? Кого са убили или прокудили в емиграция? Ако ми кажете, че са искали да превърнат България в руска „задунайска губерния“, ще Ви се изсмея. България отдавна е продадена и харизана - за турски вилает и американски доминион! А евроатлантическите бозайници днес искат да й натрапят и съдбата на Украйна.

Освен това тези хора от Варна не са се крили. Защо чак сега Вие ги обявявате за терористи, заплашващи „мира в държавата“? Сякаш той не е заплашен от нашите „политици“, които ни вкараха в откровена унищожителна война - Третата световна.

Ясно е, Вашата „акция“ е част от новата „общоевропейска“ инициатива. Тя е спектакъл за домашно ползване и ще бъде по-мъдро ако за него нищо повече да не се чува. Като за онзи, в Германия.

 

 

 

Още по темата