Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

АБОНАМЕНТ

Е-поща Печат PDF

Уважаеми читатели, отново се обръщаме към вас:

Във всяка пощенска станция, до 15  число на всеки месец, може да се абонирате за в. „Нова Зора“. Поради драстичното поскъпване на хартията, електроенергията и предпечатните услуги, както вече сме обяснявали, се наложи след 18 години цената на един брой да бъде променена на 2 лв.  Галопиращата инфлация обаче ни оставя съвсем без възможности да противостоим на лъжите, инсинуациите и безпътицата, по която, за съжаление,  поемат политическите мъже на България. Но както и до сега Отечеството има огромна нужда от честно и правдиво слово.

Разпространението на вестника, по независещи от нас причини, и по съвсем понятни за вас, все така продължава да бъде ограничено. Абонаментът за сега остава  най-сигурният начин, „Зора“ да участва в битката за бъдещето на  България. Отново ви призоваваме да се абонирате. Във всяка пощенска станция можете да осъществите вашата подкрепа за общата ни кауза. Абонирайте се за 1 месец, за тримесечие или полугодие. Абонаментът винаги се изчислява съобразно броя на вторниците, умножени по 2 лв.

Каталожният номер на „Нова Зора“ е непроменен - 311.

Във всеки вторник очаквайте „Нова Зора“. Търсете го и го разпространявайте.

Можете да се абонирате и в офисите на ДОБИ ПРЕС, тъй като редакцията има договорни отношения с тази фирма.

Същото може да направите и чрез пощенски запис за избрания от вас срок, на адрес: София 1000, ул. „Пиротска“ 3, за Минчо Мънчев Минчев. Особено е важно да бъде изписан точния адрес и името на получателя, както и телефон за обратна връзка.

За първи път от тези 32 години сме принудени да обявим, че редакцията приема и дарения.

Свържете се с нас, за да можем да водим битката за България заедно.

Допълнителна информация може да получите на тел. 02 985 23 05; 02 985 23 07, както и на мобилни телефони: 0879 140 122 и 0894 66 49 00.