Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2020 Брой 21 (26 май 2020) РАЗТЪРСВАЩО СЛОВО СРЕЩУ НОВОТО РОБСТВО

РАЗТЪРСВАЩО СЛОВО СРЕЩУ НОВОТО РОБСТВО

Е-поща Печат PDF

Председателят на Камарата на депутатите на Италианския парламент дава думата на Сара Куниал.

„Благодаря, г-н Председател.

Според [Томас] Хобс (един от основателите на политическата философия, бел.авт.), абсолютната сила не се налага отгоре, а е функция от избора на хората, които смятат, че се чувстват по-защитени, предавайки собствената си свобода в чужди ръце. Днес вашите ръце упояват умовете ни с помощта на корумпираните масмедии и нервнолингвистично програмиране, с фрази като „режим“, „да позволим“, „да разрешим“, до степен да ви разрешим да контролирате нашите мисли, връзки и чувства. В този смисъл Фаза-2 на декарантинирането не е нищо друго, освен продължение на Фаза-1, тоест преследване. Просто сменяте името, както направихте с Европейския механизъм за стабилност. Разбрахме със сигурност, че хората не умират от коронавируса. Хората са оставени да страдат и умират, благодарение на вас и вашите закони, които водят до бедност и мизерия. И както в „най-добрите“ режими – вината за това ще бъде стоварена единствено върху гражданите. Вие ни отнемате свободата и казвате, че „сме си го търсили“. Политика на „разделяй и владей“.

Нашите деца ще са най-губещите. Те са изнасилени души, изнасилени с помощта на така наречената „гаранция за техните права“ и на CISMAI (Италианската координационна система срещу насилието на деца, бел. авт.). Чрез тази „гаранция“ те ще получат правото да ходят на училище единствено с чип-гривна, ще ги принудите да свикнат с пробите върху тях, да свикнат да бъдат третирани с принудително робство във виртуални лагери – срещу скутер и таблет.

Всичко това правите, за да задоволите финансовия капитализъм, чиято движеща сила е да се поражда конфликт на интереси, конфликт, добре представен от СЗО, чийто главен финансист е добре познатият „филантроп и спасител на света“ Бил Гейтс. Още през 2018 г. Гейтс предсказа пандемия. Симулираха я и през октомври 2019 г. в Давос, Швейцария на събитието Event-201. От десетилетия Гейтс разработва планове за депопулация на населението и за диктаторски контрол на световната политика, с цел да наложи контрол в селското стопанство, технологиите и енергетиката. Гейтс заяви, дословно цитирам думите му: „Ако свършим добра работа с ваксините, здравеопазването и репродукцията, може да редуцираме населението на света с 10-15%... Само геноцид може да спаси света.“

С ваксините, Гейтс успя да стерилизира милиони жени в Африка. Гейтс причини полиомиелитна епидемия, която парализира 500 000 деца в Индия. И днес, с ваксината DTP, Гейтс продължава да причинява повече смърт от самата болест. Прави същото и със стерилизиращите ГМО продукти, създадени от Монсанто и „щедро дарявани“ на населението. Всичко това прави, докато обмисля как да се разпространи квантова татуировка за установяване на ваксинация като средство за препрограмиране на имунните ни системи.

В основата стои и цялата „дълбока държава“ – фармацевтичните компании SANOFI и GLAXO са приятели с Валтер Рикарди (съветник на СЗО към правителството на Италия, бел.авт.) и с всички добре познати вирусолози, на които плащат по 2000 евро, за да представят продуктите им по ТВ RAI. Тези компании подписаха споразумение с медицинската общност за индоктриниране на бъдещи доктори, подигравайки се с тяхната автономност, преценка и клетвата им. Високотехнологични мултикомпании като римската ENGINEREENG и BENDING SPOONS разполагат с личните ни здравни данни в съгласие с европейската Адженда ID2020 за електронна идентификация чрез масова ваксинация и налагане на дигитални документи за самоличност. Това е продължение на започналото прехвърляне на данни към IBM от Ренци (бивш премиер на Италия, бел.авт.), който през 2016 г. даде 30% бонус на фондацията на Гейтс. Към „дълбоката държава“ са лица от Аспен като Saxon Colao, който, получи 800 евро/час за доклад от 4 страници и под диктата на генералната политика на Билдерберг, не позволиха да бъде рецензиран от учен. Списъкът е много дълъг. В него присъства също MEDIATRONIC на Аркури и много други.

Вноската на Италия в Международния съюз срещу коронавируса ще е 140 млн. евро, 120 милиона от които ще бъдат дадени на GAVI – фондация на Гейтс. Това е само част от 7.4 милиарда, предвидени от ЕС за ваксина срещу коронавируса, която ще се използва както вече  обясних. И никакви пари за серотерапия, която има обезпечителен ефект и е супер евтина. Никакви пари за истинска превенция, която да включва начина ни на живот, храната ни, общуването с природата. Истинската цел зад всичко това е тотален контрол. Абсолютна доминация над човешките същества, трансформирането ни в опитни мишки и роби, нарушавайки суверенитета и общата ни воля. Всичко това – благодарение на вашите трикове и измами, маскирани като политически компромис, докато ни унищожавате с принудителните си действия, глоби и депортиране, лицево разпознаване и сплашване, налагани с догматични твърдения под крилото на „мулти-президента“ на Италия. Това е истинската епидемия на страната. Но ние, заедно с хората, ще разпалим огъня на съпротивата. Няма да може да ни спрете.“

(Възгласи на несъгласие в залата). Председателят: „Колеги депутати, този парламент е свободен, всеки има право да изрази мнението си. Длъжни сме да уважаваме това. Който не е съгласен, има свободата да говори след това. Спрете това поведение.“

Сара Куниал: „Благодаря ви, г-н председател. Искам да дам съвет на нашия президент. Драги г-н президент, следващият път, когато Бил Гейтс ви се обади по телефона, директно го прехвърлете към Международния съд за престъпления срещу човечеството. Ако не направите това, кажете как да ви определим: като „приятел-адвокат“, който приема заповеди от престъпник ли?

Благодаря.“


 

Още по темата