Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2011 брой 42 МВФ лее крокодилски сълзи за България

МВФ лее крокодилски сълзи за България

Е-поща Печат PDF

Тежки години и десетилетия настъпват за пенсионерите и за цялото българско общество, лее крокодилски сълзи Международният валутен фонд (МВФ). Това е същата онази почтена глобалистка институция, чийто директорски борд така неуморно умуваше в разгара на световната финансова криза дали президентът на фонда Доминик Строс-Кан е в “конфликт на интереси”, като прелюбодейства със своята служителка Пирожка Наги, или не е в “конфликт на интереси”. След дълго умуване тяхната присъда бе твърдо “не”. А после дойде арестуването на Строс-Кан в САЩ с обвинение за опит за изнасилване.

Но да се върнем към прокобите на МВФ за нашата страна. Само след няколко години, тюхкат се лицемерно неговите експерти, недостигът на пари за пенсии в България ще достигне 4 % от БВП. Дефицитът при здравеопазването ще е около убийствените 8 %. А по-нататъшната “перспектива” е през следващите десетилетия дефицитите да надхвърлят 15 %, което ще направи положението в страната катастрофално. Основната причина за задаващото се бедствие, обясняват мевефейските врачки и баячки, е нарастващият брой на хората в пенсионна възраст, както и растящата безработица. Според тях дефицитът в българския пенсионен фонд вече възлиза на 2 млрд. лв., а в НОИ само за тази години той ще възлезе на 290 млн. лв.
Крокодилските сълзи на МВФ, който също има своя забележителен принос за геноцида срещу нашия народ, не са никакво откритие. Бедственото положение на страната ни и топенето ни като народ са отдавна известни на всички в България. Проблемът е, че тази смъртна заплаха се игнорира години наред от продажните политици.
Що се отнася до МВФ, целият свят е наясно, че в която и страна да се е появил той, навсякъде е докарал на нейния народ много лишения, унижения, кръв и смърт. А най-куриозното е, че преди няколко дни го напопържа не кой да е друг, а самият Симеон Дянков, който заяви, че МВФ и сексуалният маниак Строс-Кан са главни виновници за световната криза. Това закъсняло прозрение на парашутираният в България служител на Световната банка Дянков не е съвсем точно. Главните виновници за глобалния финансов и икономически крах са спекулантите от Уолстрийт и лондонското Сити, докато МВФ и Световната банка са само част от техния злодейски инструментариум. За финансовото недоразумение Дянков обаче дори нападките срещу МВФ и Строс-Кан са наистина невероятно осенение.

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар

Още по темата