Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2012 брой 32 (2012) ЕНИЧАРИТЕ НА ГЕНОЦИДА

ЕНИЧАРИТЕ НА ГЕНОЦИДА

Е-поща Печат PDF

Доста хора успяват да съчетаят полезното с приятното. Т. нар. български държавен глава успява да съчетава приятното с вредното. Освен че изгледа за сметка на данъкоплатеца олимпийските игри, той направи и всичко по силите си да навреди на страната ни максимално.

В английската столица Плевнелиев отвори нещо като битпазарска сергия, от която се провикваше към предприемачите от лондонското Сити: насам, народе, на евтинията, продаваме за жълти стотинки, каквото ви душа сака – кеф ви Българския енергиен холдинг, кеф ви печалбите на пристанище Варна или на летище София!

Най-голямото престъпление, извършено от преходните ни политици, е предаването на държавните монополи в частни, обикновено чуждестранни ръце. Точно това се случи с Нефтохима в Бургас, Содовите заводи в Девня, БТК, “Булгартабак”, електроразпределението, водоснабдяването, банките, митниците (предадени на британската фирма “Агенти на короната”). Да добавим също извършената - отново с помощта на политиците - картелизация на чуждестранните хипермаркети и джиесем-оператори, преотстъпените отново на задгранични “инвеститори” концесии за добив на благородни метали и други подземни богатства, фалшивите “обществени поръчки”, които се печелят от корумпирани чужди фирми .

При това положение има ли нещо чудно, че всички тия паразитни структури си присвояват и изнасят в чужбина огромна част от националния ни доход? Има ли нещо чудно, че в страната ни няма средства нито за прилични заплати, нито за пенсии, медицинска помощ, образование, наука, култура, спорт и каквото се сетите още.

Няма съмнение, че България и българите никога няма да се видят в пари, ако не си закърпят джоба, тоест ако не сложат край на това нескончаемо плячкосване!

Корумпираната върхушка от всички управлявали вече 23 години партии отказва обаче да разбере, че национализацията, или поне обуздаването на чуждите натрапници, е въпрос на живот и смърт за погиващия ни народ и държавност. Вместо това – години наред правителствата действат точно в обратната посока. И нещата продължават да вървят от развала към провала.

Крайно време е народът да принуди управниците си да се заемат с всичко това. Първата ни задача като общество е да кажем твърдо “Не!” на по-нататъшните подаръци към чуждестранни мошеници, които извърши или подготвя властващата в момента антинародна партия ГЕРБ. Как така ще подаряваме на инородци печалбите на родните пристанища и летища, на товарните превози в БДЖ, да не говорим за строителството на етническо-религиозната магистрала от границата с Турция до тази с Румъния, каквато ще ни строят и ще си присвоят кувейтци и анадолци.

Време е народът да удари с юмрук по масата и да каже “Стига!” с тази битпазарска сергия, зад която днес са застанали и премиерът Борисов, и вицето Дянков, и цялата им паразитна, безхаберна и безпросветна клика! Долу фалиралите политици! Долу рушителите на България! Долу еничарите на геноцида български!

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар

Още по темата