Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2012 Брой 3 (2012) Късно е, либе, за китка

Късно е, либе, за китка

Е-поща Печат PDF

Не му е лесно на Волен Сидеров. След неизброимите негови вероломства и предателства, ето че е предаден и от жена, и от депутати. И сега се чуди как да кърпи потъващия партиен кораб, защото парламентарните избори пак са на хоризонта - все едно предсрочни или редовни.

Социологическите данни са единодушно неутешителни: след тях “Атака” ще гледа сградата на Народното събрание отвън – такава е наградата заради неизпълнени обещания, заради двегодишния слугинаж на ГЕРБ, заради предадената национална идея като цяло...
Затова Волен и неговите разбити авари не пропускат да напомнят за себе си. По време на клетвата на новия президент Росен Плевнелиев в Народното събрание, депутатите от “Атака” издигнаха плакат “Избран с измама!”. Не оспорваме този факт. Както всъщност не го оспорват и всички опозиционни партии. Но от уважение към институцията, всички се въздържахме от подобни изяви. А каквото имаше да кажем, го казахме, както си му е редът. Едни от парламентарната трибуна, други, където и както намерят.
Та късно е, либе, за китка! Каквито и маймунджилъци и псевдопротести да организира Сидеров, жалко за похарченото доверие на толкова много хора, които не повярваха, когато твърдяхме, че не е прероден Левски, а новият поп Гапон.

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар

Още по темата