Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2023 Брой 34 (19 септември 2023) България не се управлява от българи

България не се управлява от българи

Е-поща Печат PDF

Истината е една – Бъл­гария не се управля­ва от българи. От ук­раинци, от америка­нци и от брюкселски подлоги – да, но не и от българи.

Как е възможно тази пан­да Асен Василев да каже, че ще сменя шефовете на службите за сигурност с лица, които вече били съгласувани с “посолството”?!?! Как е възможно въобще да си български политик и да изречеш тези думи?! Това си е par excellence национално предателство! Този мигновено трябва да бъде задържан и съден! Ама, мигновено!

Какъв си ти, бе, хасковски поп Кръстьо?! На теб трябва да ти се направи интелектуална клизма с амоняк, щото дори и да имаш мозък, той дълбоко спи! Увъртян от джендърска пара!

Такова дъно достигнахме като държава, такова дъно, че и внуци­те ни ще седят засрамени. Ако не им сменят пола нищожествата, които драпат за власт днес.

Какво още би могло да се каже за червеи като Христо Ива­нов, който разиграва схеми как да опази имунитета на Борисов от прокуратурата?

Какво още би могло да се каже за политическия пигмей Ата­насов, който сам в ефир вчера заяви, че в България по-подгот­вен вътрешен или правосъден министър от него няма?

Какво още би могло да се каже за Хаджидимовската европейка Мара Габриел, чиито очи се насълзили, когато разбрала, че няма да е премиер?

Какво още може да се каже за измамника Киро, който за две години в българската политика извърши толкова престъпле­ния, колкото дори амфетаминов мозък от Сливен не може да роди?

Какво още може да се каже за Борисов, който е най-чистата еманация на бандитизъм и предателство, който България е виж­дала в цялата си политическа история?

Истината е една – България не се управлява от българи. Бъл­гария се управлява от нищожества. От предатели. И от престъп­ници.

Едва ли Господ би си губил времето да пази България.