Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало 2023 Брой 33 (12 септември 2023) Държавата трансджендър

Държавата трансджендър

Е-поща Печат PDF

Какво значи трансджендър - да си го кажем на прост език? Мъж, който доброволно е легнал под ножа да го направят евнух. Жена, която доброволно е позволила да й измъкнат детеродните органи и да ги хвърлят на кучетата. "Трансджендърната жена" бивш мъж, настоящ евнух, си е пришил пластмасови цици, "трансджендърният мъж", стерилизирана жена, е отрязала млечните си жлези. Някой обущар им е сътворил нови гениталии, които не им служат за нищо, а само им се пречкат между бедрата. Евнухът си е налял силикон в джуките, лакирал си е ноктите и се е качил на високи токчета. Стерилизираната е обула кубинки и си е пуснала мустаци. И двата вида се тъпчат с хормони, пускат балони по прайдовете, агитират за ИК и се кълчат в сутрешните блокове на bTV. Който ги съзре и чуе, потръпва от ужас.

Превърнал ли се е евнухът в жена и стерилизираната - в мъж? Не, само жестоко, необратимо са се осакатили. За пари. И заради суетата да се видят на екрана. Но в организма и в психиката им настъпват чудовищни промени. За стерилизираната моментално настъпва менопауза - е, ще я бори с илачи, но борбата с природата е невъзможна.

Ще минат няколко години, светът ще забрави тия доброволни инвалиди и никой няма да се занимава с тях. Никой от тия, които днес високо пропагандират техния безумен жест да се осакатят, няма да финансира отчаяните им опити да се върнат към нормалното. Ще се смачкат и ще почернеят като мумии, ще се свият в тъмния ъгъл и ще се самоубият.

Да произвеждаш на конвейер тежки инвалиди от здрави и прави мъже и жени - и да го представяш за "нова, авангардна нормалност на свръхчовеците"е нечуто до днес престъпление срещу Бога. А още по-престъпно, архипрестъпно е да подтикваш невръстни деца към трансджендърни осакатявания. За пари и за намаляване броя на човешкия род. Почти всички такива деца полудяват и се самоубиват при осъзнаването каква неправда е извършена над тях. Всъщност доказано е, че такива деца са лишени от органичната възможност да пораснат, да съзреят. Те са обречени да станат психопати.

Украйна е едно такова подлъгано трасджендърно дете. Отрязаха й етноса, религията, вярата, народността, самоличността. Превърнаха я в страна-психопат. Какво я грее, че разни банкстери и евроатлантически курви са си закачили синьожълто байряче и вряскат: "Слава Украине!" Тя беше Покрайнина. Сега е гробище.