Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Баста!

Е-поща Печат PDF

Така, както я гледаме - с дългия врат ала щърко-мърко, с острия нос и безличната физиономия - Мария Иванова Неделчева-Гаврилова (Габриел) си е една ходеща Истанбулска конвенция.

Намести ли се в министър-председа­телското кресло като кокошка в полог, веднага ще задължи петгодишните де­чица да си направят операция за смяна на пола. Разбира се, за сина й това няма да се отнася.

Помните ли многобройните ухилени селфита на Марийка от Хаджидимово с Бил Гейтс? Преди година и нещо мома­та кокетираше с дъртия терминатор, па­радираше с неговото „приятелство“ и му помагаше в търговията със смъртонос­ни бъркочи, убеждавайки българите не­пременно да се ваксинират. Ще носи ли отговорност тая сива чапла за хиляди­те животи, погубени от ваксините, кои­то тя рекламираше - предполагам небез­платно? И щом е толкова близка с Урсу­лица Лайнен, дали не е замесена директ­но в семейната й търговия със смърт в ЕС?

Мераците на това нелепо, студено, кухо, аморално френско-селско нищо­жество да се интронизира на българска­та политическа сцена и да осъществи у нас най-мрачните закани на Сорос и Гейтс, трябва да бъдат пресечени! С рит­ник в грозните зъби и грозния хаджи­димовски задник!

Край на гербопитешките шантажи! Край на Боковите гаври с България!

Баста!

Кандидатура за пре­миер на България като тази на Мария Габриел е най-добро­то доказателство за жалкото състояние, в което е изпад­нал евроатлантическият ни политически елит. Този елит чистосърдечно си признава, че най-доброто, което може да из­лъчи за най-важната длъжност в държавата ни, е безличен ев­робюрократ, анонимно винт­че в брюкселския механи­зъм. Проблемът не е липсата на каквато и да било хариз­ма у въпросния кандидат, не е само тоталната му подчине­ност на еврощампите. Основ­ният проблем е, че тукашни­те европолитици са във въз­торг от това ходещо брюк­селско клише. Тези нашенски политици тотално са се отказа­ли от националната идентич­ност, от идеята, че българ­ските интереси са над всич­ко останало. Те са едни без­мозъчни кукли, които биват задвижвани само когато ня­кой еврокукловод реши така. Задействат се единствено то­гава, когато трябва да изпъл­нят някое чуждо нареждане. Българските европолитици блеят от щастие при вида на номинираната за премиер еврочиновничка. Този пер­манентно демонстриран ев­ровъзторг е изтрил дори и най-малките зачатъци на независимо мислене, които (може би) са съществували в главите им.