Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2014 Брой 33 (2014) НУ... ЗА САНКЦИИ!

НУ... ЗА САНКЦИИ!

Е-поща Печат PDF

„Украинският парламент прие закона за санкции срещу Русия“, прочетохме в петъчната преса (15 август). Новината бе обявена още предния ден в световната мрежа.

Да поразсъждаваме, пък и да сгрешим, ако фитилът е запален, накрая ще се чуе.

Англо-саксонските марионетки в Киев с този закон на практика обявяват война не на Москва, а на Брюксел. Тъдявашният “елит” не го броя за сапиенси. Рекет до дупка: или давайте бързо пари, че хазната е изгребана, изстъргана и пресушена, или ви спираме газа от москалите!

Разбира се, на укрите този закон им е писан в Държавния департамент и предаден в Радата от съответното партньорско посолство. Англо(п)сакитата имат интерес войната в Югоизточна Украйна да бъде “вечна война за вечен мир”, по сполучливия израз на големия Гор Видал. Ама нали някой трябва да плаща за това? Кой, кой бе, кой да е той? Ами глупаците от ЕС бе, Уотсън! Ако не платят - минават на дърва. Тъй де, и крахът на Съветския съюз ще бъде просто поучителен разказ за деца в сравнение с този на либерасткия Евросъюз.

Така, по един парадоксален начин, сега Юнкер, Меркел и Оланд бързо ще стоплят, че “Южен поток” им трябва от днес за вчера. От което следва, че предстои бърза ревизия на Третия енергиен пакет.

Освен това полковник Путин преди дни в Крим наруши обета си за мълчание и за пръв път от неговата уста, се отрониха няколко думи със силата на 9-а степен по Рихтер. Русия ще направи всичко възможно разплащанията за газа и нефта да се извършват в рубли. Това вече е казус бели - манифест за обявяване война на долара и англо-саксонската хегемония. Наричайте го както искате, край, свърши се, допрыгались!

С местната аборигенска администрация не ми се ще да цапам белия лист. С какви избори ме занимавате, с какви пет лева бе, нещастници! Кратунят ме плаши, че ако нямал нам колко си депутати, апокалипсисът бил неминуем. Зимата ще е студена и тъмна заради герберистите, чиито еквиваленти са в Киев, и с по-други средства водят война с народа си. Не ми е ясно само кои са по-тъпите. И кои могат да целуват корпусите на янките по-надолу от другите.

Ще завърша с това, което вярвам отдавна -  ГЕРБ трябва да бъде разрушен!