Нова Зора

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Архив 2012 Брой 42 (2012) ЗАВРЪЩАНЕТО НА ТЕРМИНАТОРА

ЗАВРЪЩАНЕТО НА ТЕРМИНАТОРА

Е-поща Печат PDF

Стоян Ганев, най-преуспелият български терминатор, се завърна от Съединените щати в разединена България. Някогашното вакло агне на СДС, съветски възпитаник и славен зет на кагебейско генералско семейство, който се заканваше да съди СССР за пропуснати ползи, си дойде, за да ни отвори очите. За да ни ги отвори, че страната ни е много зле и че “вече е достигнат предел”, зад който много хора няма да оцелеят. А също така пак да ни намекне, че той е единственият най-преуспял терминатор по света и у нас, който може да я спаси и да умре само в краен случай.

 

Е, което си е вярно, вярно си е. Отвъдокеанският храненик Стоян Ганев, някогашен преподавател в комунистическата милиционерска школа в Симеоново и позъснял антикомунист (на умряло куче нож вади), вече неведнъж е спасявал България. Именно от спасители като него сме на път да изчезнем не само от политическата карта на Европа, но и от лицето на земята.

Да припомним, че той беше външен на България министър в проваленото правителство на Филип Димитров, когото сега бясно оплюва. Може би за това, че като негов министър получаваше колосална заплата, а после бе и коронясан за най-преуспелия роден терминатор. Друг обект на Ганевите попръжни е бившият цар. Което също така не му пречи сега да се бие в гърдите, че той бил довел алчното старче от Мадрид в България. Както и да пролива из медиите реки от сълзи за репресиите, на които го били подложили всички посткомунистически режими в страната.

Голямата беда на нацията ни не е, че й се събират накуп твърде много спасители като Ганев. При това вече две десетилетия народът ни не може да се отърве от такива като него. Що се отнася до самохвалствата му как можел да ни осигури като по чудо цели морета от мед и мляко, диагнозата също е ясна: болестта на политическите нищожества е там, че страдат от все по-тежка мания за величие.


 

Регистрирайте се, за да напишете коментар